dilluns, 23 de març del 2015

Visita al Museu de Cultures del Món de Barcelona (17 de març de 2015)

Els alumnes de 2n de batxillerat visiten el Museu de Cultures del Món

El passat dimarts 17 de març els alumnes de 2n de batxillerat humanístic van visitar el nou Museu de Cultures del Món de Barcelona. En l’activitat hi van participar tots els alumnes de les matèries d’Història de l’Art i de Geografia. L’objectiu de la visita era apropar als alumnes la diversitat artística i cultural de diferents pobles d’Àfrica, Àsia, Amèrica i Oceania. 

Mitjançant la combinació de peces provinents de les col·leccions de l’Ajuntament de Barcelona i d’altres prestadors nacionals i internacionals l’exposició proposa un extens recorregut a través de les cultures del món. Mostra la diversitat cultural mitjançant l’experiència artística dels pobles des d’una perspectiva pluridisciplinària i és una plataforma de difusió i projecció social del patrimoni i el coneixement d’altres cultures del món.



Resultado de imagen de museu de cultures del món

         ______________________________________________________________

Fotos de la sortida




 






















 El Museu de Cultures del Món de Barcelona preserva, restaura, gestiona, investiga, interpreta, difon i presenta objectes del patrimoni artístic i cultural de diversos pobles no occidentals per tal de donar-lo a conèixer.











Resultado de imagen de museu de cultures del món

_____________________________________________________________________


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Nota: Només un membre d'aquest blog pot publicar entrades.